Lamaze - Centru joaca
Cos produse
    0 produse

Geci si Combinezone
Hainute Bebelusi Trusou Complet Botez Jucarii Bebelusi Rame si albume foto Producatori

Lamaze - Centru joaca


Cod produs:6181
5 stars Rating: 5/5

Pret: 300.00 RON

[6181]

Descriere

Centrul de joaca este colorat luminos si are o saltea moale decorata cu un soare zambitor in mijloc, stelute, cosmonauti si alte figurine vesele care vor atrage atentia celor mici.Arcadele sunt motorizate, balansanu-se inainte si inapoi pentru a aduce la viata jucariile atasate de ele. Spatiu de joaca tematic include 5 jucarii amuzante, usor detasabile care ii vor face sa zambeasca pe cei mici.Pot fi alese mai multe moduri de joaca,cu muzica, miscare si cu sunete linistitoare. Centrul include 10 caracteristici de dezvoltare pentru copilasi. Centrul spatial are nevoie de 3 baterii tip AA. Dimensiuni: 81,3cm x 81,3cm x 48,3cm Greutate: 1,7kg

Opinii si intrebari clienti

   Adauga parerea ta



Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre Lamaze - Centru joaca!

Taguri

Comanda acum Lamaze - Centru joaca , on-line sau prin telefon




Lamaze - Centru joaca este nou, sigilat si livrat in ambalajul producatorului.



Info: Pretul pentru Lamaze - Centru joaca include TVA.
Nota: Fotografiile produsului Lamaze - Centru joaca au caracter informativ . Unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Confidentialitate: Datele inscrise in orice formular de pe site, in timpul unei comenzi pentru Lamaze - Centru joaca , la trimiterea oricarui mail cu informatii legate de identitatea d-voastra sau contact sunt strict confidentiale si NU vor fi folosite in scopuri publicitare sau de alta natura.
Va multumim ca ati vizitat

Lamaze - Centru joaca


Ultimele produse vizualizate
Chat Now
facebook twitter rss letter youtube