Fisher-Price - Fisher price trusa muzicala de scule (in limba romana)
Cos produse
    0 produse

Geci si Combinezone
Hainute Bebelusi Trusou Complet Botez Jucarii Bebelusi Rame si albume foto Producatori

Fisher-Price - Fisher price trusa muzicala de scule (in limba romana)

Fisher-Price
Cod produs:6018
5 stars Rating: 5/5

Pret: 208.95 RON

[6018]

Descriere

Jucarie interactiva in limba romana. Este o jucarie interactiva cu doua moduri: de invatare si muzical. in modul de invatare se explica cifrele, cu lumini haioase, sunete si jocuri cu personaje care ies din trusa. Cu ruleta copilasul va invata alfabetul. Va putea invata si culorile si formele. in modul muzical toate activitatile sunt raspunsuri muzicale la jocuri de constructie. Sunt 3 lumini, 4 cantecele, 6 fraze haioase si multe sunete.

Opinii si intrebari clienti

   Adauga parerea ta



Fii primul / prima care ne impartaseste opinia despre Fisher-Price - Fisher price trusa muzicala de scule (in limba romana)!

Taguri

Comanda acum Fisher-Price - Fisher price trusa muzicala de scule (in limba romana) , on-line sau prin telefon




Fisher-Price - Fisher price trusa muzicala de scule (in limba romana) este nou, sigilat si livrat in ambalajul producatorului.



Info: Pretul pentru Fisher-Price - Fisher price trusa muzicala de scule (in limba romana) include TVA.
Nota: Fotografiile produsului Fisher-Price - Fisher price trusa muzicala de scule (in limba romana) au caracter informativ . Unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Confidentialitate: Datele inscrise in orice formular de pe site, in timpul unei comenzi pentru Fisher-Price - Fisher price trusa muzicala de scule (in limba romana) , la trimiterea oricarui mail cu informatii legate de identitatea d-voastra sau contact sunt strict confidentiale si NU vor fi folosite in scopuri publicitare sau de alta natura.
Va multumim ca ati vizitat

Fisher-Price - Fisher price trusa muzicala de scule (in limba romana)


Ultimele produse vizualizate
Chat Now
facebook twitter rss letter youtube